Ta vara på nu

Porträtt | lifestyle

Oavsett om du letar efter porträtt av dig själv, din familj, dina vänner, din partner eller era fyrbenta familjemedlemmar, så är du på rätt plats!

Min fotostil kännetecknas av en harmoni mellan mjukt ljus och mörker, vilket skapar en drömlik atmosfär i bilderna. Ni kommer också att märka att många av mina bilder är tagna utomhus i naturen.

Ta en titt runt och känn efter – om det här känns som något för er, ser jag verkligen fram emot att få vara er fotograf och fånga ögonblicken åt er!

Processen

Hur går det till?

01.

Kontakt

Börja med att fylla i formuläret nedan så utförligt som möjligt. När vi kommer i kontakt går vi igenom detaljer som datum, tid och dina specifika önskemål för fotograferingen. Efter vårt samtal skickar jag ett mejl med all nödvändig information och villkor, samt en faktura för fotograferingsavgiften. När avtalet är signerat och fakturan betald, är ditt fotograferingsdatum säkrat.

02.

Fotografering

Vi träffas på den plats som vi har kommit överens om. Jag har redan varit där och rekat innan och tar oss till dom platser som jag tror ska passa beroende på ljusförhållanden, typ av fotografering, antal personer osv.

Mina mål som jag strävar efter varje gång är att få dig att känna dig avslappnad, att vi har roligt, och tar riktigt grymma bilder tillsammans.

03.

Leverans

Inom 1-2 veckor får du se dina bilder via ett lösenordsskyddat webbalbum. Dessa bilder är grundligt redigerade. I detta webbalbum väljer du ut vilka bilder du vill ha, de bilder du väljer kommer jag att jobba vidare med. 

En faktura skickas till dig med 14 dagars betalningsvillkor och inom 1-2 veckor(beroende på antal bilder) är dina utvalda bilder klara och de levereras till dig digitalt och-/eller till din hemadress.

Kreativa porträtt

Från idéer till konst

Kreativa porträtt

Från idéer till konst

Från den första gnistan av en idé, till att konstruera scenen och fånga den med kameran, och vidare till efterarbetet där allt faller på plats – hela processen är fantastisk och så givande.

Vill du ha lite mer magi i dina bilder? Jag har rekvisita så att det räcker och blir över: ramar, blommor, fjädrar, klänningar, kjolar, fjärilar – you name it! Det jag inte har brukar kunna lösa sig antingen via inköp eller efterkonstruktion i Photoshop. Berätta om dina önskemål. Hör av dig och bolla ideér med mig!

Vad kostar det?

Porträttfotografering

1495 kr

(bilder ingår ej)

Detta ingår:

Ni betalar endast för de bilder ni verkligen älskar. Välj antal bilder enligt prislistan nedan:

Digitala bilder styckvis

För dig som älskar att handplocka guldkornen! 

Leverans digitalt högupplöst.

695 kr/bild

Bildpaket mellan

För dig som tycker att det känns svårt att välja bara några få bilder från er underbara fotografering

4 995 kr

Bildpaket Lyx

För dig som har svårt att välja när du har så många fantastiska bilder på dina närmaste!

6 995 kr

FRI RESEERSÄTTning

Jag finns i Västerås och utgår därifrån så allting inom ca 30 minuters bilresa därifrån ingår i priset, så detta innebär att Västerås, Skultuna, Enköping, Hallstahammar, Kolbäck, Surahammar ingår. Även Sala ingår i priset som är ett undantag då det är mina gamla hemtrakter. 

Restid utöver kostar 50 kr/mil men om reseersättning skulle tillkomma så framkommer det alltid tydligt innan ni gör en bokning så att den kostnaden aldrig är en överraskning. 

Tillval

Fotoböcker fr. 3950 kr
Förstoringar fr. 150 kr
Fotoblock/canvastavlor fr. 950 kr

Bokningsformulär

Boka mig som din fotograf

Redo att boka en fotografering? Vill du veta mer om hur det går till och hur jag jobbar?

Fyll i formuläret så återkommer jag inom kort!

OBS! Om ni inte fått svar inom 48 timmar så kolla er skräppost.