ni två

Bröllop

Ert bröllop är en av de mest betydelsefulla dagarna i era liv, en dag fylld av glädje, kärlek och oförglömliga ögonblick. Jag heter Daniella, och som passionerad bröllopsfotograf är mitt mål att fånga dessa magiska stunder på ett sätt som ni kan återuppleva och glädjas åt för resten av livet.

Jag tror på att dokumentera er dag på ett så naturligt sätt som möjligt. Mitt mål är att fånga alla vackra stunder utan att styra för mycket – det är er dag, era känslor, era personligheter och era bilder. Min roll är att framhäva det unika hos er.

Att fotografera bröllop innebär ibland en dos av klichéer, men jag strävar efter att minimera dem. Jag kommer inte att tvinga fram poser, leenden eller uttryck. Istället erbjuder jag förslag och idéer för att skapa en avslappnad atmosfär där ni kan vara er själva. När ni känner er bekväma och naturliga, det är då de bästa ögonblicken fångas.

Föregående bild
Nästa bild

Processen

Hur går det till?

Processen

Hur går det till?

01.

Kontakt

Kul att ni tar steget och kontaktar mig! Börja med att fyll i formuläret nedan, så utförligt som möjligt för att se om jag är ledig på ert datum. – Jag håller tummarna!

02.

Första möte

Det är viktigt för mig att personkemin mellan er som brudpar och mig som fotograf stämmer överens och att jag är ”rätt” fotograf för er. Jag erbjuder en kostnadsfri konsultation online, där pratar vi om ert bröllop, om vilka ni är, vad som är viktigast för er med bilderna och vilket paket från prislistan som passar er bäst. Genom att lära känna varandra bättre blir det enklare för er att slappna av framför kameran och för mig att skapa personliga bilder som verkligen speglar er.

Om inget paket passar er så hjälper jag till och skräddarsyr ett åt er.

03.

Bokning & avtal

Är jag tillgänglig på ert datum och att det ”klickar” mellan mig som fotograf och er som brudpar går vi vidare till bokning.

Det går ej att preliminär boka, utan det är först till kvarn som gäller. För att boka betalar ni in en bokningsavgift på 25% av det totala beloppet och vi skriver avtal på vad vi kommit överens om. Detta som en trygghet för bägge parter, att ni har valt mig som fotograf och att ert datum är låst i min kalender. När avtalet är signerat och bokningsavgiften är betald så är ert bröllopsdatum bokat.

04.

Provfotografering

Vi träffas i närheten av Västerås för en fotosession, vilket ger er oss en utmärkt möjlighet att lära känna varandra och för er att känna på hur det är att bli fotograferad av mig. Provfotograferingen brukar äga rum några månader innan bröllopet.

Ni får tillgång till erat lösenordsskyddade webbalbum inom 1-2 veckor där ni får möjlighet att välja ut 10 bilder från denna session utan extra kostnad. Leverans av dessa bilder sker i samband med era bröllopsbilder, om inget annat har avtalats.

05.

Planering för bröllop

Ca 1 månad till 1 vecka innan bröllopsdagen är det dags för ett planeringsmöte, då har förmodligen alla tider och den sista planeringen inför bröllopsdagen blivit spikad. 

Givetvis får ni maila eller ringa om det dyker upp fler frågor eller bara vill bolla idéer med mig generellt gällande bröllopet.

06.

Bröllopsdagen

Nu är det äntligen dags! En noggrann planering av er dag har gjorts och ni kan känna er helt trygga med att överlämna fotograferingen åt mig! Jag jobbar väldigt diskret och smyger runt för att dokumentera allt som sker. 

07.

Era bilder

Först sorterar jag bort oskarpa bilder/dubbletter, sedan genomgår bilderna en grundläggande redigering. Därefter skickar jag en länk till ett lösenordsskyddat webbalbum med ert urval av bilder. Där väljer ni ut vilka bilder ni vill ha, dessa bilder kommer jag att jobba vidare med. Ni får tillgång till detta webbalbum 1-2 veckor från fotograferingstillfället.

En faktura skickas till er med 14 dagars betalningsvillkor och inom 4-6 veckor är era utvalda bilder klara och de levereras till er digitalt och-/eller till eran hemadress.

Vad kostar det?

Bröllopsfotografering

Heltäckande, halv eller bara porträtt och vigsel? Oavsett vilket paket som passar er bäst inkluderar jag alltid ett konsultationsmöte där vi får lära känna varandra, gå igenom era önskemål och planera er stora dag.

Jag inkluderar en fotobok i alla mina bröllopspaket, eftersom jag vet hur svårt det kan vara att ta tag i att skapa ett fotoalbum av alla fantastiska bilder. Det blir ofta något man aldrig riktigt kommer till skott med. Bröllopsbilder gör sig bäst i en vacker fotobok, där de kan uppskattas och delas med nära och kära på ett sätt som digitala filer aldrig riktigt kan matcha. När ni väljer mig som er bröllopsfotograf, får ni inte bara fantastiska bilder utan också en bekväm och komplett lösning för att bevara och njuta av era bröllopsminnen. Jag vill att alla brudpar som anlitar mig ska känna att de får ”hela paketet”. Fotoboken blir ett vackert och varaktigt minne som ni kan bläddra i gång på gång, och den håller era bilder säkra och skyddade för framtiden.

4 timmar

Ex. First look, porträtt, vigsel, riskastning, gratulationer

15 995 kr

6 timmar

Ex. Förberedelser, First look, porträtt, vigsel, gratulationer, riskastning, familj/gruppbilder, mingel, dukning/festlokal

22 995 kr

9 timmar

Ex. Allt från förberedelser till mingel och en stund av middagen

29 995 kr

Provfotografering

Provfotograferingen brukar äga rum några månader innan bröllopet. Vi träffas i närheten av Västerås för en fotosession, vilket ger er oss en utmärkt möjlighet att lära känna varandra och för er att känna på hur det är att bli fotograferad av mig. Ni får då möjlighet att välja ut 10 bilder från denna session utan extra kostnad. Leverans av dessa bilder sker i samband med era bröllopsbilder, om inget annat har avtalats.

FRI RESEERSÄTTning

Jag finns i Västerås och utgår därifrån så allting inom ca 30 minuters bilresa därifrån ingår i priset, så detta innebär att Västerås, Skultuna, Enköping, Hallstahammar, Kolbäck, Surahammar ingår. Även Sala ingår i priset som är ett undantag då det är mina gamla hemtrakter. 

Restid utöver kostar 50 kr/mil men om reseersättning skulle tillkomma så framkommer det alltid tydligt innan ni gör en bokning så att den kostnaden aldrig är en överraskning. 

Tillval

Extra bilder fr. 2000 kr
Fotoböcker fr. 3950 kr
Framkallningar/Förstoringar fr. 150 kr
Fotoblock/canvastavlor fr. 950 kr

Bokningsformulär

Boka mig som eran bröllopsfotograf

Boka mig
som eran bröllopsfotograf

Redo att boka en fotografering? Vill du veta mer om hur det går till och hur jag jobbar?

Fyll i formuläret så återkommer jag inom kort!

OBS! Om ni inte fått svar inom 48 timmar så kolla er skräppost.